کدام گل ها خوراکی هستند؟

آیا با گل های خوراکی آشنا هستید؟ گل یک روش جالب، رنگارنگ، معطر و حتی سالم برای تقویت وعده های غذایی است. گل های خوراکی می توانند به عنوان مواد تشکیل دهنده غذا نیز مورد استفاده قرار گیرند و برای سلامتی مفید واقع شوند. آیا می دانید گل سرخ از ویتامین C سرشار است؟ اینکه قاصدک سرشار از کلسیم، آهن و فسفر است؟ یا اینکه هیبیس حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از رسوبات کلسترول جلوگیری می کنند و به اختلالات کبدی کمک می کنند؟

برخی از گل خوراکی با فواید چشمگیر

هیبیس

هیبیس از جمله گل های خوراکی است. گونه های بیشماری از هیبیس وجود دارد؛ اما محبوب ترین نوع خوراکی آن به رنگ های قرمز، سفید ، زرد و صورتی یافت می شوند. می توان از هیبیس در مرباها و سالادها استفاده کرد. چای هیبیس دارای خواص دارویی است و برخی از مطالعات نشان می دهد که ممکن است به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کند.

قاصدک

گل های قاصدک به عنوان یک گل خوراکی بسیار مغذی شناخته می شوند. آنها دارای شکوفه های کوچک با گلبرگ های زرد روشن هستند و ترکیبات گیاهی با خاصیت آنتی اکسیدانی اثبات شده دارند. شما می توانید گل گیاه را بخورید، از ریشه و ساقه گرفته تا برگ و گل. چای قاصدک یک درمان شناخته شده برای گلودرد است. قاصدک را می توان به صورت خام یا داخل سالاد مصرف کرد.

 اسطوخودوس

اسطوخودوس، گیاهی با رایحه ای متمایز و گل های بنفش است. ترکیب رنگ و عطر اسطوخودوس، آن را به یک افزودنی دلچسب در غذا و نوشیدنی تبدیل کرده است. می توان از اسطوخودوس در شربت ها، چای های گیاهی و به عنوان چاشنی غذا استفاده کرد. این گل خوراکی به خوبی با ترکیبات معطر و شیرین جفت می شود. هنگام پخت و پز با اسطوخودوس بهتر است از مقدار کم شروع کنید.

یاس امین الدوله

این شکوفه معطر زرد و سفید رنگ، شهد دارد که می تواند مستقیماً از گل خورده شود. یک گیاه مهم در طب چینی است. قرن هاست که از گل و عصاره آن برای تسکین شرایط التهابی پوست استفاده می شود. می توان با شکوفه های این گیاه چای معطر تهیه کرد. همچنین می توانید آنها را جوشانده و به عنوان یک شربت طعم دهنده برای شیرین کردن چای یا به عنوان جایگزین شکر در کیک ها استفاده کرد.

گل سرخ

بیش از صد و پنجاه گونه گل سرخ وجود دارد و همه آنها خوراکی هستند. اما همه گل های سرخ رایحه یکسانی ندارند. برای انتخاب یک گل سرخ “خوشمزه” ، یکی را انتخاب کنید که رایحه خوبی دارد. ترکیبات گل سرخ باعث کاهش اضطراب و تقویت آرامش می شوند. هرچند ساقه و برگ آن خوراکی نیست. گلبرگ های گل سرخ کمی شیرین و مخملی هستند و به عنوان گل های خوراکی روی دسرها یا در سالادهای میوه استفاده می شود.

منبع : فواید گل های خوراکی چیست ؟


ContentPublic گل ,های ,خوراکی ,سرخ ,یک ,هیبیس ,گل سرخ ,به عنوان ,گل های ,و به ,می توانمنبع

علت سردرد چیست

آیا گیاه کینوا را می شناسید

بهترین اسموتی برای چربی سوزی و کاهش وزن

خواص و فواید گل محمدی برای درمان ، سلامت و زیبایی

روغن گیاه رزماری چه خواصی دارد

سیستم گردش خون، مدار شگفت انگیز بدن

انتخاب درست قلم مو نقاشی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

دندانسازی محلات خرید نایلون ضربه گیر اینجا همه چی هست معرفی کالا فروشگاهی فرش کاشان قوانین حقوقی ایران اقامت اروپا، مهاجرت به کانادا band تیزهوش ها کلینیک زیبایی پونک