آیا با گل های خوراکی آشنا هستید؟ گل یک روش جالب، رنگارنگ، معطر و حتی سالم برای تقویت وعده های غذایی است. گل های خوراکی می توانند به عنوان مواد تشکیل دهنده غذا نیز مورد استفاده قرار گیرند و برای سلامتی مفید واقع شوند. آیا می دانید گل سرخ از ویتامین C سرشار است؟ اینکه قاصدک سرشار از کلسیم، آهن و فسفر است؟ یا اینکه هیبیس حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از رسوبات کلسترول جلوگیری می کنند و به اختلالات کبدی کمک می کنند؟
هیبیس از جمله گل های خوراکی است. گونه های بیشماری از هیبیس وجود دارد؛ اما محبوب ترین نوع خوراکی آن به رنگ های قرمز، سفید ، زرد و صورتی یافت می شوند. می توان از هیبیس در مرباها و سالادها استفاده کرد. چای هیبیس دارای خواص دارویی است و برخی از مطالعات نشان می دهد که ممکن است به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کند.
گل های قاصدک به عنوان یک گل خوراکی بسیار مغذی شناخته می شوند. آنها دارای شکوفه های کوچک با گلبرگ های زرد روشن هستند و ترکیبات گیاهی با خاصیت آنتی اکسیدانی اثبات شده دارند. شما می توانید گل گیاه را بخورید، از ریشه و ساقه گرفته تا برگ و گل. چای قاصدک یک درمان شناخته شده برای گلودرد است. قاصدک را می توان به صورت خام یا داخل سالاد مصرف کرد.
اسطوخودوس، گیاهی با رایحه ای متمایز و گل های بنفش است. ترکیب رنگ و عطر اسطوخودوس، آن را به یک افزودنی دلچسب در غذا و نوشیدنی تبدیل کرده است. می توان از اسطوخودوس در شربت ها، چای های گیاهی و به عنوان چاشنی غذا استفاده کرد. این گل خوراکی به خوبی با ترکیبات معطر و شیرین جفت می شود. هنگام پخت و پز با اسطوخودوس بهتر است از مقدار کم شروع کنید.
این شکوفه معطر زرد و سفید رنگ، شهد دارد که می تواند مستقیماً از گل خورده شود. یک گیاه مهم در طب چینی است. قرن هاست که از گل و عصاره آن برای تسکین شرایط التهابی پوست استفاده می شود. می توان با شکوفه های این گیاه چای معطر تهیه کرد. همچنین می توانید آنها را جوشانده و به عنوان یک شربت طعم دهنده برای شیرین کردن چای یا به عنوان جایگزین شکر در کیک ها استفاده کرد.
بیش از صد و پنجاه گونه گل سرخ وجود دارد و همه آنها خوراکی هستند. اما همه گل های سرخ رایحه یکسانی ندارند. برای انتخاب یک گل سرخ “خوشمزه” ، یکی را انتخاب کنید که رایحه خوبی دارد. ترکیبات گل سرخ باعث کاهش اضطراب و تقویت آرامش می شوند. هرچند ساقه و برگ آن خوراکی نیست. گلبرگ های گل سرخ کمی شیرین و مخملی هستند و به عنوان گل های خوراکی روی دسرها یا در سالادهای میوه استفاده می شود.
منبع :
بهترین اسموتی برای چربی سوزی و کاهش وزن
خواص و فواید گل محمدی برای درمان ، سلامت و زیبایی
روغن گیاه رزماری چه خواصی دارد